Blä

Nu är vi trötta på att äta lunch på stan varje dag. Det är dyrt och, som ni säkert läst, inte speciellt bra.

Hej då.

Tisdag, 2 Dec.

Dagens meny:
Kycklingbröst med örtkeso och rostad potatis

David
Ja, jag glömde att ta en bild på dagens lunch. Ursäkta. Den såg ut ungefär så här:
Ett kycklingbröst
Två gyllenbruna potatisar
Lite keso med örter
Någon slags sås

Lunchen var hur som helst väldigt trevlig, inte minst eftersom vi blev bjudna på den. Representationsluncher är aldrig fel. Gratis är gott, som man brukar säga, även om jag kan tycka att det ordspråket är lite dumt. Tänk om det är något som är äckligt, fast gratis? Blir det helt plötsligt gott då? Frukt är godis, ja och korv är tårta. Trevlig lunch!

Karl
Jag tänkte ägna detta inlägg åt att citera vår tidigare så ofta lunchbloggande och även lunchätande vän, Viktor:

”Solpromenad till Vasagatans lilla pärla, Varda. Jag har spenderat mycket tid där ..”

Tommy
Bjucklunch på Varda! Inte helt fel. Vi hade ett trevligt möte med vår andra arbetsgivare. Vi kan kalla honom Patrik. Vi diskuterade framtida stordåd och kom fram till rätt bra grejer.

Maten var helt ok förutom potatisen som tyvärr var både hård samt smaklös. Trevlig lunch!

Måndag, 1 Dec.

Dagens meny:
Asiatisk buffé

David
Vad är det för skit vi är satta att göra egentligen? Vi går till jobbet, sliter och står i och sen är det dags för dagens höjdpunkt; lunch. Men istället för att gå någonstans bra och kul så slentrianvandrar vi till thaihoran som vi besökt fyra gånger om vi räknar med dagens besök. Det är dessutom Tommy, som hatar thaimat, som föreslog thaihoran.

Idag serverade dom samma gamla trötta thaibuffé som vi vid det här laget är vana vid att se. Jasminris med diverse olika curryblandingar, vårrullar, kycklingklubbor och 2000-talets ketchup. Är det här verkligen så gott? Jag är ju den som verkligen ska gilla thaimat, det har liksom blivit min nisch här på Trevlig lunch. Men i all ärlighet; är det verkligen så gott? Trevlig lunch?

Karl
Så snart vi bordat en lämplig sittplats nere i disco-delen av restaurangen dansade vi iväg för att hämta mat. Jag fruktade att ananasen och apelsinen inte skulle passa så bra till de för övrigt riktigt vassa glasnudlarna, så jag lät bli dessa och rullade istället upp några vårrullar på tallriken och fyllde sedan på med lite ris. Jag tyckte dock det såg lite risigt ut, så jag pepprade maten full med sweet chili.

Efter vi ätit klart och så bestämde vi oss för att sitta kvar(n) och dricka kaffe.

Tommy
Idag var jag sjukt hungrig och såg fram emot det som erbjöds på Bankiren men när vi kom dit så hade de strukit det enda vegetariska alternativet på menyn så där stod vi utan destination i snålblåsten. I brist på annat hoppade vi in på Chaiyo Thai och vältrade oss bland ris, nudlar, Kikkoman och plommonsås (som f.ö är ”himmelskt” god).

Chaiyo Thai hänger ihop med en nattklubb och i fredags var jag och David här på en klubb som en kompis kör. De spelar dubstep som är en sorts engelsk tung och mörk elektronisk musik. Dagen efter hade jag migrän. Om det berodde på alkoholmängden som intogs* eller musikens decibelnivå lär jag nog aldrig få svar på. Kul hade vi i alla fall. Trevlig lunch!

*Grejen är att jag faktiskt inte drack så mycket.