Torsdag, 27 Nov.

Dagens meny:
Falafel
Grönsaksbiff
Bulgur
Grönsaksgratäng
Helstekt potatis
Baked beans/böngryta
Lins- och mangobladsoppa
Stekta tomater med mozarella
Kikärtsröra
Pastasallad
Pizzasallad
Couscous-sallad
Tapenade
Hoummous
Tzatziki
Frukt
Bröd

David
Helt sjukt, vem äter lunch på Vegagrillen? Det känns lite konstigt att tycka Vegagrillen är bättre än till exempel Varda, Strike, Limone et cetera som ändå är etablerade och allmänt erkända som bra restauranger, men den vegetariska buffén som var uppdukad på Vegagrillen var superb. Hit kommer vi garanterat att gå någon gång i veckan.

Visst, ni hör att jag är väldigt positiv till dagens lunch, men jag kanske inte skulle åka bil sju mil för att få äta på Vegagrillen igen som ”Man, 27 år” gjort enligt hans kommentar på Cint.se:
– Kanonställe att besöka. God mat kombinerat med trevlig personal som servar en på ett utmärkt sätt. Jag blir alltid mer än nöjd när jag besöker Vegagrillen. Jag har vid ett flertal tillfällen åkt 7 mil enbart för att äta en god måltid här.

Karl
Idag var vi på Västerås hittills bästa restaurang. Är det inte märkligt att höjdare som till exempel Sportköket och Djäknebergsrestaurangen skulle få storstryk av ett gatukök? Ta en titt på menyn bara.. Kan det bli bättre?

Jag kommer inte att gå in närmre på beskrivningen av maten utan går istället direkt på summeringen;

Jag rekommenderar starkt att ni besöker Vegagrillen för nästa lunch, och de är verkligen, precis som de själva beskriver sig, ”stans nyttigaste gatukök”, och som om inte det vore nog, så har de också stans just nu godaste mat. Trevlig lunch!

PS. Nästa gång lovar jag att göra en lång utläggning rörande problematiken med de stillastående rulltrapporna under Ringvägen. Men det får bli nästa gång, som sagt.

Tommy
Idag hände något roligt. Vi gick och käkade lunch! Inte vilken lunch som helst heller utan vi gick till Vegagrillen, trots att det inte är snabbmatsvecka. Jag hade tidigare i veckan sett i den lokala blaskan att Vegagrillen börjat servera en vegetarisk lunch och var vi ju bara tvungna att testa.

Ni ser ju själva på menyn att det fanns massa att välja på och man fyllde rätt snabbt upp tallriken. Jag tog nästan av allt och kan bara säga att det smakade sjukt bra! Det var inte igår man kunde vältra sig i en helvegetarisk buffé i Västerås så detta eminenta initiativ var väldigt efterlängtat. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera alla ett besök! Kommer definitivt att besöka Vegagrillen igen. Trevlig lunch!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen ett bra vegetariskt alternativ väster om Svartån. Det finns alltid supergod soppa, några olika rätter med bönor, ett urval av kalla och varma rätter.

Anonym sa...

Äntligen ett bra vegetariskt alternativ väster om Svartån. Det finns alltid supergod soppa, några olika rätter med bönor, ett urval av kalla och varma rätter.