Torsdag, 20 Nov.

Dagens meny:
Ruffinos fiskgryta med saffran och pernod
Slottsstek med gräddsås, legymer och gelé
Janssons frestelse med knäckemacka
Pizza Funghi

David
Jag lämnar jokern, pizza och maten i allmänhet åt Karl och Tommy då jag har ett viktigare ärende att ta upp i dagens bloggpost.

Medan vi satt och avnjöt vår lunch på bron kom ett sällskap på två personer in och tog ett bord längst in i lokalen. Det var en man och en kvinna. Vi tror att dom känner varandra sedan tidigare och bestämt träff för att ta en trevlig lunch ihop. So far so good. Problemet med dom två ligger helt hos mannen. Han hade en liten blinkande blutooth-headset-pinne fäst i örat som han tjattrade i konstant under lunchen. Det första problemet är således; vem använder en sådan här pryl, och varför? Är det så jobbigt att helt enkelt hålla i telefonen med handen om han tvunget ska prata i telefon under lunchen? Det andra problemet är att han pratade i telefon under lunchen, medan hans lunchdejt satt och rullade tummarna/åt. Är det inte väldigt respektlöst att prata i telefon mestadelen av en lunch, speciellt om man är i ett så litet sällskap som två personer? Han får nog sova på soffan ikväll samt gå ut med soporna i flera veckor. Något straff måste han ju få! Hon borde åtminstone göra tusen nålar på honom. Hårt. Trevlig lunch!

Karl
Idag var vi på bron! Där fanns jokrar och pizzor, bluetooth i öron, gubbar som skrattade och kockar som sa fel bordsnummer till jokrarna. Kul kul. Trevlig lunch!

Tommy
Torsdag har blivit lite av en pizzadag. Det är våran ärtsoppa/pannkakor-dag så idag gick vi och käkade finpizza hos Jokern. Han var som vanligt i storform vad gäller skämtandet om än lite disträ när betalningen skulle genomföras. Dessutom körde han några skämt som vi hört förut.

När ni ser bilden där uppe på Davids fiskgryta så kanske ni tänker att ni åt ju inte alls pizza. Men två av fyra gjorde det och de två som tog en annan rätt var väldigt avundsjuka på de fräscha två pizzor som serverades undertecknad samt Karl. Trevlig lunch!

4 kommentarer:

Anders ord och dikt sa...

Var det någon som åt två rätter?
Om två åt pizza så finns det tre rätter till beskrivna i dagens meny.
Hur går detta ihop?

Anonym sa...

@ Anders ord och dikt

ursäkta! självklart bör det nämnas att London-Jocke var med idag på Trevlig lunch och åt slottsstek, eller va fan det var.

Anonym sa...

en gång i chile

Anonym sa...

Slottsstek var det! Och inte var jag avundsjuk! Skulle jag aaaldrig va