Fredag, 31 Okt.

Dagens meny:
Oxgryta Bourgignon, champinjoner, bacon, lök

David
Idag kantades lunchen av att vi skulle på konferens hela eftermiddagen. Något som ingen här på redaktionen har sett fram emot. Att Karl dessutom fortfarande är bortrest och att Viktor gått upp i rök förbättrade inte situationen. Dessutom förstörde konferensen våra rutiner när det gäller att uppdatera den här bloggen. Spott, fräs, tvi och ve!

Vi chansade på Varda idag. Och det var riktigt trevligt! Oxgrytan var riktigt smaklig och Tommys vegetariska skapade stor succé. Otrevlig konferens, dock trevlig lunch!

Tommy

Ännu en dag är redaktionen reducerad till 50%. Idag hade vi inte en aning om var vi skulle gå men till slut hamnade vi på Varda. Mest pga att det kom en blizzard av blötsnö genom stan och vi blev snabbt tvungna att söka skydd. Väl inne blev vi placerade ganska nära ingången och fortsatte att huttra ett tag till. Den mysiga elden hjälpte inte alls. Jaha, den var bara på tv...

Maten idag var riktigt god. Big up Varda! Champinjonsåsen var krämig och hade en riktigt bra smak. Quornfiléerna var perfekt stekta och potatisen kokt enligt instruktionsboken. Jag gillar att man numera får hämta bröd och sallad själv för då kan man ta ett par extra skivor av det fantastiska brödet. Summan av kardemumman: Trevlig lunch!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, blev orolig över att Trevlig Lunch-redaktionen hade hoppat över det väsentligaste på hela dagen, nämligen just lunchen.

Trevlig Helg!

Anonym sa...

helt korrekt: vi ber om ursäkt för dröjsmålet!

Karl sa...

Trevligt värre, jag åt själv quorn igår!