Måndag, 13 Okt.

Dagens meny:
Ej tillgänglig

Viktor
MKT TL! AL blev LL när TL gick till Chicco. Maten finns det inte så mycket att säga om! Mycket gott! CBM system, LOKA naturell, bjuckboll. Många enkla, men mycket positiva saker! Nästa gång kanske det blir en espresso på stående fot? Grymt! Låt fikveckan börja! TREVLIG LUNCH!

David
Det känns väldigt bra. Vi visste precis hur det skulle smaka och vi fick det vi ville ha.

Att Viktor dessutom köpte någon slags chokladhistoria till oss alla när det var dags för kaffe gjorde dessutom lunchen ännu trevligare.

Jag ser fram emot den här veckan. Cafélunchvecka. Det känns som det kan gå åt vilket håll som helst. Fortsätter det så här ser det ljust ut för caféerna i stan. Västerås caféer – Trevlig lunch 1-0.

Karl
Det var jätte-jättekul idag!!

Tommy
Måndag. Dags för ett säkert kort efter förra veckans besvikelser. Chicco funkar alltid. De har bra mat som är ganska basic men ändå har någon liten finess som piffar upp det hela. Servicen är alltid förstklassig också. Viktor bjöd på en liten godsak till kaffet. Det blev helt enkelt en rikigt trevlig lunch idag. Precis som det ska vara. Trevlig lunch!

Ps. Chicco ska också ha en eloge för att de har flyers från stadens olika klubbar snyggt uppradade på disken. Ett självklart, naturligt samt trevligt inslag på ett café! Ds.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Chicco har lätt det bästa kaffet :D

Anonym sa...

Jobbade WII-snubben?

Anonym sa...

@ Stiffen

Whut?

Anonym sa...

GL! GladLunch!

Anonym sa...

Toros, han som äger stället är sjukt lik en gubbe i Wii sports.

Anonym sa...

Yes! Wii-karaktär'n Toros jobbade och var glad som vanligt.

Anonym sa...

Jaså?! TL, GL och kanske MKTS! Vad härligt LOL. Och LOKA - OMG vad kul! Varför inte avsluta med lite URIM och en klassisk PKHS och ;)